Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

I 'Flip ud' møder man en affældig rockstjerne spillet af Mick Jagger, en sadistisk gangster, to fordomsfrie kvinder og nogle yderst virkningsfulde svampe. Grundmaterialet er i orden i Roegs & Cammells kultklassiker fra 1970. Af mange betragtet som et af filmhistoriens og modkulturens mest dekadente, tabu-overskridende værker. Men også en film fuld af metafysiske og eksistentielle overvejelser. Spejle, fiskeøjeoptikker, tintet råfilm og optagelser gennem gazebind bidrager til filmens opsigtsvækkende udtryk.

Filmen har en frygtelig censurhistorie: Først blev den censureret af produktionsselskabet Warner, senere blev den klippet yderligere ned i en række premierelande. Der var simpelthen for meget biseksualitet, stofindtagelse og psykisk terror samlet i én film. Det danske frisind gør, at vi kan præsentere en filmkopi i officiel længde.

Rating star
2
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.