Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

The Florida Project

I skyggernes Disneyland Læs mere
2018
Drama
115 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster Rakuten TV Grand Hjemmebio

Dramaet 'The Florida Project' skildrer Solskinsstatens skyggeside, hvor flagskibet Disneyland står i skingrende kontrast til det fattige liv, som leves på motorvejsmotellerne i den hjemløse bydel.

Men tilværelsen på det farverige motel, The Magic Castle, er ikke uden eventyr, for den 6-årige Moonee gør hver dag til en fest med ballade og narrestreger sammen med områdets andre børn i sin sommerferie.

Den unge, rebelske mor Halley prøver desperat at forsørge datteren, mens den lune motelpasser Bobby er den strikse skytsengel for de udsatte beboere henover.

'The Florida Project' er en hjertevarm og -skærende fortælling, der skildrer barnets oplevelse af tilværelsen med en evig sprudlende nysgerrighed, der selv under de hårdeste kår, kan finde magien i alt.

Instruktør Sean Baker, der brød igennem med Tangerine, hjælper den fortryllende stemning godt på vej med en spraglet visuel side, der sætter farver på karakterernes grå hverdag.

Willem Dafore blev nomineret til både en Golden Globe- og en Oscar for sin præstation som Bobby, mens Brooklyn Prince leverer en gribende børnepræstation. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.8
/6
Brugerne
Rating star
5
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.