Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Flyvemaskiner 2: Redningsaktionen

Op på vingerne igen Læs mere
2014
Animation
83 min
Kan streames på
Blockbuster Rakuten TV SF Anytime Disney+

Filmen 'Flyvemaskiner 2: Redningsaktionen' handler om racerflyveren Dusty, der blev verdensberømt under det dramatiske ræs rundt om Jorden, men beskadigede samtidig sin motor.

Nu kan han ikke længere konkurrere i ræs, så i stedet får han job som rednings- og brandbekæmpelsesfly. Dusty møder flere nye venner, bl.a. transportflyveren Cabbie, helikopteren Blake Ranger, tankflyveren Tipper og den ustyrlige bande køretøjer kendt som Røgdykkerne.

Sammen begiver de sig ud på farlige og begivenhedsrige missioner for at slukke sommerens skovbrande. Disneys animationsfilm er en fortsættelse til ’Flyvemaskiner’ fra sidste år, der byggede videre på fundamentet fra Pixar-universet ’Biler’ og ’Biler 2’.

Denne gang står Dusty over for helt nye udfordringer, der lærer ham, at man ikke behøver være lynhurtig for at være en sand helt. ’Flyvemaskiner 2: Redningsaktionen’ er instrueret af manden bag ’Klokkeblomst og vingernes hemmelighed’ (2012). (copyright: kino.dk)

Rating star
4
/6
Brugerne
Rating star
2.8
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere animationsfilm

Flere familiefilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.