Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Før vinterkulden

Farligt begær Læs mere
2014
Drama
103 min
Kan streames på
Blockbuster

Det franske drama 'Før vinterkulden' handler om det midaldrende ægtepar Paul og Lucie, som har været lykkeligt gift siden ungdomsårene og har alt, hvad man kan drømme om.

Men under overfladen er tilværelsen mindre perfekt. Lucie er ikke længere tilfreds med sit liv og konstant fraværende mand, og det bliver kun værre, da Paul indleder en affære med den mystiske Lou. Midtvejskrisen har ramt den vellidte neurokirurg, og bag hans valg ligger en mørk og kompliceret hemmelighed. 

Daniel Auteuil er, sammen med landsmændene Gérard Depardieu og Jean Reno, blandt fransk films mest internationalt eksponerede og flittige skuespillere, og den 64-årige Auteuil har med ’Før vinterkulden’ sin 92. rolle på film eller tv. I det nye drama spiller han Paul, og som hans kone ses britiske Kristin Scott Thomas, som også spillede med i instruktøren Phillippe Claudels anmelderroste drama Jeg har elsket dig så længe. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.5
/6
Brugerne
Rating star
3.8
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.