Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Forbudt kærlighed

Iransk Sundancev-vinder Læs mere
2012
Drama
107 min
Kan streames på
Blockbuster SF Anytime

I dramaet 'Forbudt kærlighed' eksperimenterer de to iranske piger Atefeh og Shireen med deres spirende seksualitet, da Atafehs bror, Mehran, pludseligt vender hjem fra en afvænningsklinik for stofmisbrugere.

Han mødes som den fortabte søn og har med tiden udviklet en enormt autoritetstro, der får ham til at involvere sig med Teherans hemmelige politi.

Til Atefeh og Shireens uheld består Mehrans opgave i at opspore og melde tegn på vestligt fordærv. Nu er de to tidligere så nære søskende fanget i et ubehageligt spil, der kan få fatale konsekvenser.

Filmen 'Forbudt kærlighed' giver indblik i det såvel moderne som totalitære iranske samfund med alle dets tabubelagte emner. Det er den amerikansk-iranske
Maryam Keshavarzs første spillefilm som både instruktør og manuskriptforfatter, og resultatet er blevet velmodtaget. I al fald vandt

'Forbudt kærlighed' fik publikumsprisen ved dette års Sundance Filmfestival.

Rating star
4.9
/6
Brugerne
Rating star
4.3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.