Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

The Founder

Manden bag McDonald's Læs mere
2017
Drama
115 min
Kan streames på
Google Play SF Anytime Blockbuster Rakuten TV

Dramaet ’The Founder’ fortæller den sande historie om sælgeren Ray Kroc, der endte med at eje fastfood-kæden McDonald’s.

Ray Kroc bruger sine dage på at køre fra diner til diner i håbet om at sælge nogle af sine industrimaskiner. Men salget går mildest talt dårligt, så da han får en stor ordre vil han undersøge stedet nærmere.

McDonald’s er ejet af brødrene Mac og Dick, der har fundet på et effektivt, nyt system, så kunderne ikke skal vente på deres mad. Kroc ser straks potentialet i den innovative idé, og vil lave McDonald’s til en storslået restaurantkæde. Selvom brødrene prøver at stå imod, begynder den stædige sælger at møve sig ind på deres territorie.

’The Founder’, baseret på det verdenskendte brand med de gyldne buer, er lig de biografiske film om indflydelsesrige mennesker i vores moderne historie som Social Network og Jobs. Her er hovedpersonen meget betydningsfuld, men ikke nødvendigvis særlig sympatisk. (copyright: kino.dk)

 

Rating star
4.4
/6
Brugerne
Rating star
4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.