Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Foxcatcher

Autentisk drama Læs mere
2015
Drama
134 min
Kan streames på
Netflix SF Anytime Blockbuster

'Foxcatcher' fortæller den autentiske historie om brødrene Mark og David Schultz, der i 1984 oplevede succes som olympiske brydere.

Få år senere er den glamourøse succes erstattet af dagligdagen i bryderkredse, men den excentriske millionær, John du Pont, ændrer deres liv, da han ønsker at samle det ultimative amerikanske landshold i sin træningslejr. Også kaldet Foxcatcher Farm.

Særligt Mark har rigmandens interesse, men efterhånden som forholdet til den faderlige velgører intensiveres opstår der større og større konflikter, der inkluderer hele John du Ponts omgangskreds. 

'Foxcatcher' er instrueret af Bennett Miller, der fik sit gennembrud med Capote og som yderligere etablerede sig som en af USA’s fineste instruktører med sportsdramaet Moneyball. Med 'Foxcatcher' understreger han atter sit talent for personinstruktion, og denne gang er det Channing Tatum, Mark Ruffalo og Steve Carell, der alle leverer strålende præstationer.

Sidstnævnte, der hovedsageligt er kendt fra humoristiske roller, har den mørke rolle som særlingen John du Pont.

'Foxcatcher' er nomineret til fem Oscars, bl.a. i kategorien Bedste instruktør. (copyright: kino.dk)

Rating star
4
/6
Brugerne
Rating star
4.7
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.