Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Friends with Money

Velspillet drama/komedie med bl.a. Jennifer Aniston Læs mere
2006
Drama
88 min
Kan streames på
Blockbuster SF Anytime

De fire veninder Franny, Jane, Christine og Olivia har kendt hinanden siden barndommen og har holdt sammen i tykt og tyndt.

Nu nærmer de sig alle med hastige skridt 40 år, og på overfladen synes alt lykkeligt – i hvert fald for tre af dem.

Jane er en succesfuld modedesigner, gift og har et barn. Christine deler både ægteseng og skrivebord med sin mand, David, da de arbejder sammen som manuskriptforfattere. Franny er gift med den rige Matt, og umiddelbart er deres eneste bekymring, at de bruger lidt for mange penge på børnene.

Olivia er gruppens sorte får. Hun har hverken mand, børn eller karriere – og hun har netop taget et job som rengøringsassistent for at få det hele til at hænge sammen.

Efterhånden slår idyllen revner for Franny, Jane og Christine. Midtvejskrisen lurer lige om hjørnet, og mens Olivia får mere og mere styr på sin egen tilværelse, har de tre øvrige mere end travlt med vedligeholde deres udadtil perfekte facade, som stille og roligt er ved at krakelere...

Rating star
4.5
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere komedier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.