Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Frost/Nixon

Det legendariske interview mellem David Frost og Richard Nixon Læs mere
2009
Drama
122 min
Kan streames på
Rakuten TV Blockbuster
'Frost/Nixon' finder sted tre år efter Richard Nixons afgang som præsident, hvor det lykkes talkshow-værten David Frost at interviewe eks-præsidenten om Watergate-skandalen.

Forud for interviewet ligger intense forhandlinger mellem de to lejre. Hver især forbereder de to kombattanter sig bedst muligt, men hos Frost bliver de Nixon-kritiske researchere stadig mere bekymrede for, om deres chef er en intellektuel letvægter, der vil bliver snøret af den drevne politiker Nixon. 

Nixon og Frost ved, at det er alt eller intet. Det er en dyst på ord, hvor er ikke bliver taget nogen fanger, men hvor der kun kan være en vinder – mens den anden for evigt vil forsvinde ud af rampelyset.

Ron Howard har instrueret Michael Sheen og Frank Langella som hhv. Frost og Nixon i denne filmatisering af Peter Morgans roste skuespil om to store personligheder og et afgørende øjeblik i TV-mediets historie.

'Frost/Nixon' er nomineret til fem Oscars - bl.a. for Bedste film, Bedste instruktion og Bedste mandlige hovedrolle (Frank Langella).

Rating star
4.5
/6
Brugerne
Rating star
5
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.