Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Fruitvale Station

Sundance-vinder Læs mere
2014
Drama
85 min
Kan streames på
iTunes Amazon Prime Blockbuster

Filmen 'Fruitvale Station' handler om Oscar Grant på 22 år, der måske ikke Guds allerbedste barn, men han elsker sine venner, sin kone og sin 4-årige datter over alt på jorden.

Pga. en blakket fortid kæmper han dagligt for at få en stabil tilværelse op at stå for sig selv og sin lille familie, der også indbefatter en mor, han står meget nær. Men på en skæbnesvanger dag, nytårsaftensdag i 2008, tager Oscars liv en fatal drejning, da han tager toget til  Fruitvalestationen.

’Fruitvale Station’ bygger på en sand historie, der stadig runger i den amerikanske bevidsthed. Den bærende rolle som Oscar spilles af det unge talent Michael B. Jordan. I rollen som den allestedsnærværende mor ses Octavia Spencer, der i 2012 vandt en Oscar for ’The Help’ (2011).

Det er instruktøren Ryan Cooglers første spillefilm, men resultatet har været overbevisende nok til, at ’Fruitvale Station’ vandt Prix de l’avenir i Cannes samt Grand Jury Prize og Publikumsprisen ved dette års Sundance Film Festival. Den sidste film, der vandt begge de eftertragtede Sundance-priser, var ’Precious’ i 2009.

Rating star
4.6
/6
Brugerne
Rating star
4.2
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.