Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Funny People

Judd Apatow-komedie med Adam Sandler og Seth Rogen Læs mere
2009
Komedie
146 min
Kan streames på
Rakuten TV SF Anytime Blockbuster

I 'Funny People' bliver Ira Wright (Seth Rogen) skræmt fra vid og sans, da han får at vide, at han skal gå på scenen med sin stand-up rutine lige efter legenden George Simmons (Adam Sandler).

Simmons viser sig dog at være forfærdelig, og for en gangs skyld stråler Ira. Da Simmons senere tilbyder ham et job, siger han selvfølgelig ikke nej.

Som personlig assistent for George skal han imidlertid ikke bare skrive materiale til den succesfulde komiker, han skal også være hans støtte, mens han gennemgår behandling for en sygdom, som efter al sandsynlighed vil ende hans liv.

Ansigt til ansigt med døden tager George – med lidt hjælp fra Ira – sit liv op til overvejelse, mens han, som den komiker han er, brillerer med galgenhumor over for alt fra lægens svenske accent til Iras manglende held med pigerne.

'Funny People' er instrueret af Judd Apatow ('The 40 Year Old Virgin', 'Knocked Up'), der i løbet af de sidste par år tydeligt har vist, at for ham er intet – om det så handler om at miste sin mødom eller miraklet ved en fødsel – helligt.

Rating star
3.6
/6
Brugerne
Rating star
3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere komedier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.