Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Gå med fred Jamil

Intenst dansk drama Læs mere
2008
Dansk
90 min
Kan streames på
Blockbuster

'Gå med fred Jamil' handler om Jamil, en sunnimuslim der som lille dreng flygtede med sin far fra Libanon til Danmark efter, at Jamil havde overværet drabet på sin mor.

En begivenhed der på mange måder har traumatiseret Jamil, og som han selv giver skylden for alle de dårlige ting i hans liv. Da Jamil som voksen finder ud af, at moderens morder er en shiamuslim fra hans egen kriminelle omgangskreds, beslutter han sig for at gøre det som hans far aldrig gjorde; at tage hævn og slå moderens morder ihjel.

Men i dét øjeblik Jamil handler, udløser det en kædereaktion af hævn, for broderen til den afdøde, den shiamuslimske kartelleder Mahmoud, sender med det samme sine mænd ud for at finde Jamil.

Situationen kommer fuldstændig ud af kontrol, og blodet begynder nu for alvor at flyde i de københavnske gader.

Jamils far forsøger desperat at få både Jamil og hans dødsfjende Mahmoud til at forstå, at det er formålsløst at fortsætte fejden, men da det ikke lykkes ham at berolige parterne, bliver også Jamils allernærmeste familie draget ind i konflikten.

Og først nu får Jamil øjnene op for faderens fornuft. Men skæbnen har en sidste grusom twist tilbage, der viser, at blot fordi mennesker kommer til fornuft, kan deres handlinger godt have konsekvenser, der er helt uden for deres kontrol.

Rating star
4.5
/6
Brugerne
Rating star
4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere danske film

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.