Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Gagarine

Kampen for boligblokken Læs mere
2021
Drama
98 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster Grand Hjemmebio

Den franske film 'Gagarine' handler om den 16-årige Youri, der har boet i Gagarine Cité hele sit liv.

Gargarine Cité er et boligprojekt bestående af røde mursten, som er placeret i Paris’ udkant. Fra højderne i hans lejlighed drømmer Youri om at blive astronaut ligesom Yuri Gagarine, den første mand i rummet - og ham som indviede og lagde navn til boligprojektet. Men planer om nedlæggelse, og dermed konsekvenser for fællesskabet i de store bygninger, truer.

Youri slutter sig til modstandskraften med sine venner Diana og Houssam. Deres mission er at redde Gagarine og derigennem transformere ejendommen til hans eget "rumskib" - inden det forsvinder i tid og rum for altid.

Filmen er instrueret af Jérémy Trouilh og Fanny Liatard, som spillefilmsdebuterer og præsterede at have 'Gagarine' med i hovedkonkurrencen ved filmfestivalen i Cannes.

'Gagarine' er af The Guardian blevet kaldt en poetisk film med et strejf af magisk realisme og mindelser om Spielberg-klassikeren Close Encounters of the Third Kind.

Rating star
4.5
/6
Brugerne
Rating star
4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.