Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Gagarine

Kampen for boligblokken Læs mere
2021
Drama
98 min

Den franske film 'Gagarine' handler om den 16-årige Youri, der har boet i Gagarine Cité hele sit liv.

Gargarine Cité er et boligprojekt bestående af røde mursten, som er placeret i Paris’ udkant. Fra højderne i hans lejlighed drømmer Youri om at blive astronaut ligesom Yuri Gagarine, den første mand i rummet - og ham som indviede og lagde navn til boligprojektet. Men planer om nedlæggelse, og dermed konsekvenser for fællesskabet i de store bygninger, truer.

Youri slutter sig til modstandskraften med sine venner Diana og Houssam. Deres mission er at redde Gagarine og derigennem transformere ejendommen til hans eget "rumskib" - inden det forsvinder i tid og rum for altid.

Filmen er instrueret af Jérémy Trouilh og Fanny Liatard, som spillefilmsdebuterer og præsterede at have 'Gagarine' med i hovedkonkurrencen ved filmfestivalen i Cannes.

'Gagarine' er af The Guardian blevet kaldt en poetisk film med et strejf af magisk realisme og mindelser om Spielberg-klassikeren Close Encounters of the Third Kind.

Rating star
6
/6
Brugerne
Rating star
4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.