Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

The Gambler

Højt spil med Mark Wahlberg Læs mere
2015
Drama
111 min
Kan streames på
SF Anytime iTunes Blockbuster

Dramaet ’The Gambler' handler om litteraturprofessoren Jim Bennett, der har en svaghed for hasardspil og en tendens til at satse alt for højt. De dårlige vaner kulminerer, da Bennett låner et stort beløb hos den farlige lånehaj Frank og tilmed stiller sit eget liv som kaution.

Snart er Bennett ude, hvor han ikke kan bunde, men de kaotiske begivenheder blødes dog lidt op, da den livstrætte akademiker indleder et forhold til en af sine studerende og dermed øjner en ny chance i livet.

’The Gambler’ kan kaldes en slags Wonder Boys møder Rounders, men er en genindspilning af en James Caan-film fra 1974. Manden bag den succesfulde Abernes Planet: Oprindelsen har instrueret, mens Mark Wahlberg spiller den kyniske og fandenivoldske professor, der tumler rundt mellem handlekraftige karakterer spillet af John Goodman, Jessica Lange og Brie Larson. (copyright: kino.dk)

Rating star
3.3
/6
Brugerne
Rating star
3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere thrillers

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.