Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Gamle Mænd I Nye Biler

2002
Action
110 min
Kan streames på
iTunes Blockbuster

Harald kommer ud af fængsel kun for at opdage, at hans plejefar, Munken, ligger på sit dødsleje. Munkens sidste ønske er, at Harald skal finde hans ægtefødte søn, Ludvig.
Ludvig sidder imidlertid indespærret i Sveriges bedst sikrede fængsel, men det er ikke noget problem, for hans to venner, kokkene Peter og Martin har en plan.
I bedste Olsen Banden-stil lykkes det dem at få Ludvig ud. Ludvig er bare ikke specielt interesseret i sin nye frihed, og da slet ikke i at møde en far, som han aldrig har vidst eksisterede. Derfor er det med megen møje og besvær, at gutterne får fragtet Ludvig til Danmark.
Da Ludvig endelig møder Munken, falder de to øjeblikkeligt i hak så Ludvig og Harald sætter alt ind på at skaffe en ny lever til Munken, så de kan nå at nyde et par gode år sammen. Desværre er sådan en transplantation dyr på det sorte marked, og da de ingen penge har, må de røve en bank.

Rating star
3.7
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere actionfilm

Flere komedier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.