Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Garfield 2

Verdens dovneste kat indtager England Læs mere
2006
Komedie
83 min
Kan streames på
iTunes Rakuten TV SF Anytime Blockbuster

Alles yndlingskat Garfield forlader nu sit hjemland til fordel for Big Ben og Buckingham Palace. Lasagnen er skiftet ud med ’fish and chips’ - Garfield er på vej til England.

Garfields britiske eventyr bringer ham til det engelske kongehus, hvor Garfield ved en fejltagelse bliver forvekslet med den royale kat, Prince, der tilfældigvis ligner Garfield på en prik.

Lasagneelskeren lever pludselig et liv som ”katten af Carlyle” med egen butler ved navn Smithee, og en stribe af internationale tjenere, der bl.a. indbefatter den engelske bulldog McBunny, haren Nigel fra Skotland, den indiske fritte Bolero, en spansk tyr Claudius, en Shakespear-citerende mus samt den franske gås Christophe.

Der bliver dog vendt op og ned på Garfields nye og vidunderlige luksuriøse verden, da Prince pludselig dukker op, og der nu er mere end én kat på slottet.

Rating star
3.7
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere komedier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.