Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Gemini Man

Science fiction med Will Smith Læs mere
2019
Action
117 min
Kan streames på
Blockbuster Rakuten TV C More SF Anytime

Science fiction-filmen ’Gemini Man’ handler om en af verdens dygtigste lejemordere, nemlig den skarpskydende Henry Brogen.

Efter et langt liv i den brutale branche er samvittighedskvaler begyndt at indfinde sig hos ham. Han har derfor planer om at pensionere sig til fred og ro.

Men hans planer om at nyde sit otium bliver imidlertid snart spoleret, da nogle skumle typer vil ham til livs – de har derfor sendt den bedste mand på markedet efter Brogen.

Det viser sig at være en blot 23-årig udgave af den 51-årige Brogan. Han ender således med at stå ansigt til ansigt med sit yngre jeg i en kamp for overlevelse.

Rollelisten byder bl.a. på Will Smith i dobbeltrollen som både den ældre og ygre udgave af sig selv – sidstnævnte skabt med imponerende computer-effekter. 

Filmens instruktør Ang Lee står tidligere bag bl.a. Life of Pi. 'Gemini Man' er desuden den første danske film, der vises i HFR 3D+ med 60 frames pr. sekund. Se mere om det her. (copyright: kino.dk)

 

Rating star
4.1
/6
Brugerne
Rating star
2.3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere actionfilm

Flere science fiction-film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.