Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Gensynet (2014)

Målrettet mobbeoffer Læs mere
2014
Drama
88 min
Kan streames på
Blockbuster iTunes SF Anytime

Filmen 'Gensynet' handler om den svenske kunstner Anna Odell, der blev mobbet i folkeskolen. Nu er det blevet tid til skoleklassens 20-års jubilæum. Anna er ikke inviteret, men dette standser hende ikke i at forsøge at gøre op med fortiden.

Hun laver i stedet en filmisk dramatisering af, hvad der ville være sket, hvis hun var mødt op for at konfrontere barndommens tyranner… ikke overraskende går alt fuldstændig galt, og det er kun begyndelsen. Efter det fiktive gensyn opsøger Odell nemlig sine virkelige, tidligere klassekammerater for at vise dem filmen og få deres reaktion.

Debutfilmen ’Gensynet’ er et formeksperiment, der sætter fokus på konsekvenserne af mobning. Instruktøren Anna Odell placerer sig selv i centrum i et drama baseret på virkelige begivenheder for at reflektere over skyld og ansvar.

Ved hjælp af en grænsesøgende fortælling et sted mellem virkelighed og iscenesættelse og med brugen af stand-ins og rekonstruktioner viser Odells hævnfantasi de ubehagelige konsekvenser af mobning uden filter. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.6
/6
Brugerne
Rating star
4.8
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.