Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Get the Gringo

Mel Gibson i mexicansk fængsel Læs mere
2012
Thriller
96 min
Kan streames på
SF Anytime iTunes Blockbuster

Mel Gibson spiller hovedrollen i action-thrilleren 'Get the Gringo', der også har titlen 'How I Spent My Summer Vacation'.

En fuldtidskriminel (Mel Gibson) er på flugt med millioner af stjålne dollars, som kunne have sendt ham på en evig ferie. Men så nemt skal det ikke gå.

Efter en biljagt med det amerikanske grænsepoliti i hælene ender jagten syd for den amerikanske grænse, og køreren sendes til det mexicanske fængsel ”El Pueblito”, hvor fremmede har en yderst lav overlevelse-rate.

Heldigvis får han støtte fra uventet kant - en 9-årig dreng (Kevin Hernandez), der kender fængslet som sin egen bukselomme, og ikke mindst ved, hvordan man overlever i et fængselsmiljø med egen ret og lov.

Med 'Get the Gringo' har den kontroversielle Mel Gibson sin blot fjerde hovedrolle i 10 år. Bag filmen står Adrian Grunberg, tidligere assisterende instruktør på 'Master and Commander' (2003) og 'Apocalypto' (2006).

Rating star
3.7
/6
Brugerne
Rating star
3.5
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere thrillers

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.