Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Ghost (1990)

Romantisk drama med Patrick Swayze og Demi Moore Læs mere
Drama
127 min
Kan streames på
Google Play Blockbuster Rakuten TV SF Anytime iTunes

I 'Ghost' lever Sam (Patrick Swayze) og Molly (Demi Moore) et lykkeligt liv sammen, indtil de en dag udsættes for et røveri, da de går igennem et mørkt stræde.

Sam dør af sine kvæstelser, men vælger ikke at gå ind i det lys, der viser sig for ham. Han bliver på jorden som et spøgelse der er usynligt for alle levende.

Kærligheden til Molly lever videre. Han bliver snart klar over, at omstændighederne omkring hans død ikke var som først antaget; der var tale om et mord, der var planlagt af en mand, der stod både ham og Molly nær.

Sam må nu advare Molly og fortælle hende hvad der er sket, så hun ikke udsættes for det samme. Men idet han som spøgelse ikke kan komme i kontakt med hende, bruger derfor mediet Oda Mae Brown.

'Ghost' blev nomineret til fem Oscars og vandt i kategorierne Bedste originale manuskript og Bedste kvindelige birolle (Whoopi Goldberg som Oda).

Rating star
4.1
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere romantiske film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.