Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Ghosts of Cité Soleil

Modig og fascinerende dokumentarfilm om Haitis værste slumkvarter Læs mere
2007
Dokumentar
88 min
Kan streames på
Blockbuster

Få film skiller sig så bemærkelsesværdigt ud som Asger Leths fascinerende og skræmmende portræt af bande- og ghettolivet i Port au Princes farligste slum, Cité Soleil.

Bydelen har for længst opnået status som et af de farligste steder på jorden og med anarki og lovløshed hersker 'les chimeres' (spøgelserne) i byens gader: unge, frygtløse og voldelige mænd, hyret af daværende præsident, Jean-Bertrand Aristide, til at bekæmpe oppositionen.

Filmen følger brødrene og bandelederne 2pac og Bily. De har viet deres liv til 'les chimeres' og slår deres daglige folder i Cité Soleils forbudte gader med brede smil og store pistoler.

Med håndholdt kamera, vekslende filmformater, et heftigt soundtrack - produceret af Wyclef Jean - og et faretruende tempo sprænger Asger Leth rammerne for den reportagelignende form og formår i stedet at skabe en sjældent set intimitet.

Rating star
4.3
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dokumentarfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.