Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

G.I. Joe: Retaliation

May the Action Force be with you Læs mere
2013
Action
110 min
Kan streames på
Blockbuster Viaplay SF Anytime

'G.I. Joe: Retaliation' (G.I. Joe 2) tager sit udgangspunkt efter 'G.I. Joe: The Rise of Cobra'. COBRA-organisationen har haft held til at infiltrere Det Hvide Hus ved at indsætte Zartan, én af deres egne, i skikkelse af selve den amerikanske præsident.

Samlingen af internationale supersoldater, G.I. Joe, står derfor over for deres hidtil største udfordring, når Cobra Commander trækker i trådene og får alle verdens ledere i sin hule hånd.

Kun Duke, Snake Eyes og resten af G.I. Joe kan nu redde verden fra terrororganisationen og dens ondskabsfulde planer om verdensherredømmet.

De populære actiondukker fra Hasbro så dagens lys i 1964 i en ca. 30 cm høj udgave, som portrætterede den amerikanske soldat i fire forskellige versioner. Med tiden blev serien udvidet til flere figurer, og i 1982 fik G.I. Joe en genfødsel som 10 cm høje figurer - også kendt som 'Action Force'.

Succesen blev fulgt op af både tegneserier og en animeret TV-serie, men først i 2009 kom den første spillefilm om de højteknologiske soldater. Filmen blev en økonomisk succes og indtjente mere end 300 mio. dollars på verdensplan.

'G.I. Joe: Retaliation' er instrueret af Jon M. Chu og tilføjer bl.a. Bruce Willis, Ray Stevenson og Dwayne Johnson til rollelisten - sidstnævnte som karakteren Roadblock.

Rating star
4
/6
Brugerne
Rating star
2
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere actionfilm

Flere adventure-film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.