Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Gina Jaqueline - Midt i en drøm

En sugardaters næste fortælling Læs mere
2018
Dokumentar
70 min

Filmen 'Gina Jaqueline - Midt i en drøm' handler om Gina Jaqueline, som blev et kendt navn i Danmark, da hun medvirkede i DR3-dokumentarserien 'Gina Jaqueline: En sugardaters fortælling'.

Dokumentaren følger den unge kvinde før, under og efter serien bliver vist, hvor hun bliver kendt i hele landet for at sugerdate. Her ses hun med rige og ofte ældre mænd, som til gengæld for hendes selskab betaler for det luksuriøse liv, hun drømmer om.

Da en relation baseret på fordele og sjove oplevelser går hen og bliver en forelskelse, kompliceres den unge kvindes liv. Gina gruer under optagelserne for, om hendes forhold kan fortsætte efter tv-seriens premiere. Filmen har premiere samme uge som den anden danske dokumentar Mads Holger - Til farvel

'Gina Jaqueline – midt i en drøm' fortæller historien en ung kvindes møde med kærligheden, og om hvordan drømmen om at blive set og forstået pludselig må kæmpe med drømmen om tosomhed. 

 

Rating star
3.1
/6
Brugerne
Rating star
4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dokumentarfilm

Flere danske film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.