Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Glasslottet

Dysfunktionel familie Læs mere
2017
Drama
127 min
Kan streames på
Blockbuster SF Anytime iTunes

Filmen 'Glasslottet' handler om den unge journalist Jeanette, der lever i New York som del af yuppie-eliten.

En aften sidder Jeanette i en taxa på vej til en fin galla. Da hun kigger ud af vinduet, ser hun sine hjemløse forældre stå og rode i gadens skraldespande. Oplevelsen sætter gang i minderne om en særdeles rodløs barndom i en dybt dysfunktionel familie med en excentrisk mor og en intimiderende, dog fascinerende, far.

'Glasslottet' er baseret på Jeanette Walls’ selvbiografiske bestseller af samme navn. Instruktøren har tidligere stået bag dramaet Short Term 12, der ligeledes har Brie Larsson i den kvindelige hovedrolle før hun gik hen og vandt en Oscar for Room.

I dramaets anden store rolle ses en intens Woody Harrelson som den alkoholiserede far, der ligesom Viggo Mortensens karakter i sidste års hit, Captain Fantastic, lader sine ekstreme idealer tage overhånd. Woodys rolle dog med en noget mere tvivlsom tilgang. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.7
/6
Brugerne
Rating star
4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.