Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Gloria

Singlelivet som 58-årig Læs mere
2013
Drama
110 min

Filmen 'Gloria' handler om den fraskilte Gloria, der lever en travl, moderne hverdag i Chiles hovedstad, Santiago, men børnene er flyttet hjemmefra, og når hun kommer hjem fra jobbet, mangler der noget.

Hun kaster sig ud i diverse dates og single-fester for at genfinde kærligheden, og selvom der ikke mangler kandidater, er det endnu sværere at finde den rigtige partner som midaldrende end i de mere ungdommelige år.

Da Gloria møder den pensionerede søofficer, Rodolfo, peger pilen dog i retning af en gensidig romance med flere stævnemøder og endda familiemiddage til følge. Men det er ikke helt så enkelt at stable et velfungerede forhold til Rodolfo på benene, og Gloria må kæmpe for at bevare en form for balance uden at miste sin selvstændighed som moden kvinde.

Da komediedramaet fik sin debut på årets Berlinale, og filmen tonede ud for at blive afløst af rulletekster, brød salen ud i begejstrede tilråb og generel jubel fra den samlede og massivt klappende verdenspresse. På filmfestivalens sidste dag var den stadig blandt favoritterne til Guldbjørnen, imens alle havde forudset, at Paulina García ville vinde prisen for Bedste kvindelige hovedrolle, hvad hun da også gjorde, for sit portræt af den ukuelige titelperson. 

Filmen 'Gloria' er tilmed noget så sjældent som en chilensk spillefilm i de danske biografer.

Rating star
3.8
/6
Brugerne
Rating star
4.6
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.