Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Gods of Egypt

Mytologisk action med Nikolaj Coster-Waldau Læs mere
2016
Adventure
127 min
Kan streames på
iTunes Blockbuster Rakuten TV SF Anytime Netflix

Filmen 'Gods of Egypt' foregår i det antikke Egypten, hvor guder og mennesker lever i fredelig sameksistens. Mørkets gud, Set, øjner muligheden for at overtage verdensherredømmet, da det lykkes ham at blænde den retsmæssige arving, Horus, og fordrive ham fra tronen.

Den svækkede Horus slår sig sammen med tyven Bek, der er den eneste, som kan hjælpe guden med at få sine øjne igen. Snart står det umage par over for alverdens monstrøse skabninger på vejen til det endelige opgør.

'Gods of Egypt' er en mytologisk actionfilm, der følger i fodsporet på nylige eksempler på genren som Clash of the Titans og Immortals. Forvent episke opgør, vældige monstre og muskuløse guder tilsat befriende humor i filmen, der er instrueret af Alex Poyas - manden bag bl.a. The Crow, I, Robot og Knowing.

Danske Nikolaj Coster-Waldau har rollen som guden Horus, der tager kampen op imod den onde Set, spillet af Gerard Butler. Den unge Bek spilles af Brenton Thwaites, der også havde en rolle i den fjerde Transformers-film. (copyright: kino.dk)

Rating star
3.7
/6
Brugerne
Rating star
2.5
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere adventure-film

Flere actionfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.