Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

A Good Day to Die Hard

Action med McClane og søn Læs mere
2013
Action
97 min
Kan streames på
Google Play Viaplay Rent & Buy Disney+ SF Anytime Rakuten TV Blockbuster

I 'A Good Day to Die Hard' er Bruce Willis tilbage i sin mest ikoniske rolle som John McClane - storbybetjenten, der gang på gang og med attituden i behold bekæmper ubehagelige terrorister og griske forbryderbander. Denne gang rejser McClane til Moskva for at besøge sin søn Jack (Jai Courtney).

Jack er gået i sin faders fodspor som ordenshåndhæver, men derudover har de to et mildest talt anstrengt forhold. Da McClane - som sædvanlig ganske ufrivilligt - rodes ind i et større atomvåben-kup og får den russiske underverden på nakken, opdager far og søn dog, at deres forskellige metoder gør dem ustoppelige sammen.

Det er femte gang, Bruce Willis spiller én af filmhistoriens mest elskede og mest citerede action-helte, men det er første gang, vi oplever den ærkeamerikanske McClane på decideret udebane.

De fire første Die Hard-film (1988-2007) har tilsammen indspillet over 1,5 milliarder dollars på verdensplan, og instruktøren af 'A Good Day to Die Hard', John Moore, har tidligere stået bag actionfilm som 'Behind Enemy Lines' (2001) og 'Max Payne' (2008).

Rating star
3.8
/6
Brugerne
Rating star
2.4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere actionfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.