Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

The Good Lie

Reese Witherspoons gode løgn Læs mere
2014
Drama
110 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster

Dramaet ‘The Good Lie’ starter i 1980erne, hvor en voldsom borgerkrig bryder ud i Sudan.

De tre unge drenge Mamere, Jeremiah og Paul samt pigen Abital mister alt i krigen, og efter 13 år i en kenyansk flygtningelejr får søskendeflokken endeligt et nyt hjem, da de sendes til USA for at starte på en frisk. Men da de ankommer, bliver Abital sendt væk fra sine brødre, der står hjælpeløse over for det kringlede amerikanske immigrationssystem.

Gruppen må nu lære at leve i et fuldstændigt fremmed samfund med fast food-kultur, overflod og uafhængig frihed serveret uden hensyn til deres traumatiske fortid.

Heldigvis møder de den rapkæftede socialhjælper Carrie Davis, der er vant til at få sin vilje. Hun skal blot skaffe arbejdskontakterne og klarer normalt sagerne med professionel distance til sine klienter. Men mødet med de tre afrikanere kommer til at ændre hendes og søskendeflokkens liv for altid.

'The Good Lie' er baseret på bogen 'The Lost Boys of Sudan' og instrueres af den Oscar-nominerede instruktør, Phillippe Falardeau (Monsieur Lazhar), og Reese Witherspoon ses i en rolle, der leder tankerne hen på Julia Roberts i ’Erin Brockovich’ og Sandra Bullock i ’The Blind Side’. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.7
/6
Brugerne
Rating star
3.7
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.