Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Grace of Monaco

Nicole Kidman er Grace Kelly Læs mere
2014
Drama
103 min
Kan streames på
SF Anytime iTunes Rakuten TV Blockbuster Netflix

Filmen 'Grace of Monaco' fortæller historien om Grace Kelly, der er ikke bare er én, men mange. Den amerikanske skuespiller slog igennem med en birolle i ’High Noon’ (1952), og året efter blev hun Oscar-nomineret for ’Mogambo’.

Kort efter begyndte etfrugtbart samarbejde med Alfred Hitchcock, der resulterede i ’Dial M for Murder’, ’Rear Window’ og ’To Catch a Thief’, og hun vandt tilmed en Oscar for sin rolle i ’The Country Girl’. Men allerede i 1956 forlod den verdensberømte skuespillerinde Hollywood og blev gift med fyrst Rainier 3. af Monaco, som hun fik tre børn med.

Det er her, seks år inde i ægteskabet, at filmen om hendes liv tager sin begyndelse. Hverdagen, i mangel af et bedre ord, har indfundet sig for Prinsessen af Monaco, og Alfred Hitchcock forsøger at overtale legenden til et comeback på det store lærred.

Imens ligger hendes mand i skarp dialog med præsident Charles De Gaulle. Frankrig udviser stor interesse i det luksuriøse fyrstedømme, der står overfor en usikker fremtid.

Det kan undre, at man ikke tidligere har portrætteret Grace Kellys usædvanlige liv, men nu sker det med Nicole Kidman (Moulin Rouge!) i titelrollen og Tim Roth (Reservoir Dogs) som Rainer 3. af Monaco.

Biografien er instrueret af franskmanden Olivier Dahan, der i 2007 havde stor succes med sit portræt af Edith Piaf i filmen ’La vie en rose’. (copyright: kino.dk)

Rating star
3.6
/6
Brugerne
Rating star
2.2
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.