Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

The Green Hornet

Seth Rogen som superhelt Læs mere
2011
Action
100 min
Kan streames på
SF Anytime iTunes Netflix Blockbuster Rakuten TV

I 'The Green Hornet' bekæmper avisudgiveren Britt Reid (Rogen) forbrydere om natten som den maskerede superhelt The Green Hornet.

Britt var egentlig fuldt ud tilfreds med at leve en planløs tilværelse, fyldt med fester, indtil faren, LA's mest prominente og respekterede mediemagnat, på mystisk vis døde og efterlod ham sit enorme medieimperium.

Imod forventning bliver han venner med en af farens mere stræbsomme og opfindsomme medarbejdere, Kato.

Britt og Kato ser en mulighed for at gøre noget meningsfyldt for første gang i deres liv ved at bekæmpe kriminalitet, men for at kunne gøre det, er de nødt til selv at blive kriminelle. Kun ved at bryde loven kan de beskytte den.

Kato bruger al sin opfindsomhed og sine evner til at bygge det ultimative, avancerede retro-våben, bilen Black Beauty; en bil, der er umulig at ødelægge, og som besidder lige store dele ildkraft og hestekræfter.

Sammen med Lenore Case (Diaz), Britts sekretær, indleder de jagten på manden, der kontrollerer Los Angeles' underverden, Benjamin Chudnofsky (Waltz). Men Chudnofsky har sine egne planer: Han vil udrydde Green Hornet en gang for alle.

Michel Gondry (Evigt solskin i et pletfrit sind, 2004) har instrueret 'The Green Hornet', som udkommer i 3D.

Rating star
4.5
/6
Brugerne
Rating star
2.3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere actionfilm

Flere film i 3D

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.