Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Grizzly Man

I naturen er der grænser. Timothy Treadwell brugte 13 år på at overskride dem Læs mere
2006
Dokumentar
106 min
Kan streames på
SF Anytime iTunes

Dokumentaren 'Grizzly Man' handler om Timothy Treadwell og hans fatale interesse for bjørne.

Da Treadwell gennemførte sin første rejse til Alaska i sommeren 1989, så han grizzlybjørne nær sin lejr. Den oplevelse var så stærk, at Treadwell valgte at vie sit liv til at bevare bjørnene og deres levested.

I 1992 slog han lejr helt alene i Katmais naturreservat og tilbragte sommeren med bjørnene. De næste ti år dokumenterede Treadwell sine oplevelser og observationer gennem dagbøger, fotografier og videooptagelser.

I oktober 2003 fandt man de jordiske rester af Treadwell og kæresten Amie Huguenard i nærheden af deres lejrplads i nationalparken Katmai. De var blevet lemlæstet og delvist ædt af en grizzlybjørn – de første ofre, der døde af bjørneangreb i området.

Scenerne, han filmede over en periode på fem somre, udgør rygraden i Werner Herzogs dokumentarfilm 'Grizzly Man' – en film om og af Timothy Treadwell - en beretning om et selvlært naturmenneske og en eventyrer, som levede side om side med en utæmmet vildmark.

Rating star
3.6
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dokumentarfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.