Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Grotten - Il Buco

Underjordisk og ukendt Læs mere
2022
Drama
93 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster

Den italienske film 'Grotten - il Buco' udspiller sig i 1960'erne, hvor Europas hidtil højeste bygning blev bygget i Norditalien.

Det er dog ikke kun opad, at filmen folder sig ud. For i det sydlige Italien udforsker en gruppe af unge speleologer nemlig de dybeste grotter i regionen Calabrien.

Her i 60'erne lykkedes det første gang at nå intet mindre end 700 meter ned under jorden og ind i de hidtil uudforskede grotters dyb.

Snart begynder gruppen af grotte-forskeres arbejde at flette sig sammen med en gammel hyrdes isolerede liv i det omkringliggende område.

'Grotten - il Buco' fortæller sin historie i roligt tempo og er sat i et næsten ordløst univers, der sætter både smukke og dragende billeder på sin fortælling.

Filmens instruktør og medforfatter Michelangelo Frammartino står bl.a. også står bag den kritikeroste Le quattro volte, der vandt juryens pris i Cannes.

Rating star
6
/6
Brugerne
Rating star
3.5
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.