Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

The Gunman

Bevæbnet med sandheden Læs mere
2015
Action
115 min
Kan streames på
SF Anytime iTunes Google Play Blockbuster Viaplay

Action-filmen ’The Gunman’ følger Jim Terrier, en tidligere elitesoldat, der lider af posttraumatisk stresssyndrom ovenpå en række moralsk foruroligende missioner i Congo.

Flere år senere har Jim dedikeret sit liv til mere humanitære formål, men fortiden er ikke glemt, og nogen forsøger at slå ham ihjel. Han må nu konfrontere sit tidligere liv og tage kampen op med både nye og gamle fjender, hvilket bringer den jagede mand til både London og Afrika i forsøget på at rense sit navn.

’The Gunman’ er baseret på en roman af den franske kriminalforfatter Jean-Patrick Manchette og instrueret af landsmanden Pierre Morel, der gjorde Liam Neeson til en actionstjernen med Taken i 2008. Nu er turen kommet til Sean Penn (som tidligere har håndteret store våben i film som 'Casualties of War' og Gangster Squad), der bl.a. møder hård modstand fra Javier Bardem. (copyright: kino.dk)

Rating star
3.7
/6
Brugerne
Rating star
2.3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere actionfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.