Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Habit + The Lost Boys - Psych-Out!

1969
I ’Habit’ i dark n’ dirty New York finder vi den alkoholiserede kunstnerbums Sam, som på sin usle stambar møder en fræk og mystisk kvinde (Meredith Snaider) og scorer seriøst opad – tror han! Hun forvandler hans liv til et orgie af kinky sex, men har det med at forsvinde før solopgang. Og så ved enhver garvet vampyr-spotter, at den er gal. I ‘Habit’ spiller instruktør Larry Fessenden – kend ham på det høje hår og den manglende fortand! – selv rollen som Sam med selvironi og sort humor i en af 90’ernes mest autentiske (og obskure) amerikanske kultfilm.

80’erhittet ‘Lost Boys’ behøver næppe den store introduktion – men her kommer den alligevel! To teenage-brødre flytter med deres mor til en søvnig lilleby i Californien, hvor de ryger i kløerne på de lokale punk kids i motorcykel-banden Lost Boys. Snart ender brødrene på hver sin side af en kamp på liv og død – til et overgearet speed metal-soundtrack, selvfølgelig! Joel Schumacher satte horror-komedien på formel med dette kulørte megahit af en ungdomsklassiker.

Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.