Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Halloween (2007)

Genindspilning af John Carpenters klassiker fra 1978 Læs mere
2007
Gyser
109 min
Kan streames på
iTunes SF Anytime Blockbuster

'Halloween' er Rob Zombies (The Devil's Rejects og House of 1000 Corpses) version af gysermesteren John Carpenters genreklassiker 'Maskernes Nat' fra 1978.

Beboerne i den lille søvnige by Haddonfield er endnu ikke klar over det, men en blodig nedslagtning er på vej. Mike Myers (Daeg Farch) var ikke mere end ti år da han på bestialsk vis myrdede sin stedfar, sin ældre søster og hendes kæreste med en kniv på Halloweens aften.

Der er nu gået seksten år og Mike Myers er ved en brutal og blodig manøvre undsluppet den sikringsanstalt hvor han har været i forvaring. Psykiateren Dr Sam Loomis (Malcolm McDowell) er den eneste, som kender årsagerne til Myers uhæmmede ondskab og han er på sporet af den maskeklædte dræber.

I Haddonfield ånder alt fred og idyl. Halloween nærmer sig og Myers lillesøster Carrie (Scout Taylor-Compton) skal på arbejde som babysitter. Efterhånden som mørket sænker sig rykker den maskeklædte ondskab nærmere. Nedslagtningen kan begynde.

'Halloween' gik direkte ind som nr. 1 i USA.

Rating star
3.9
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere gyserfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.