Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

The Happening

Ny thriller af instruktøren bag 'Den sjette sans' og 'Signs' Læs mere
2008
Thriller
90 min
Kan streames på
iTunes SF Anytime Blockbuster Rakuten TV

M. Night Shyamalans nye film 'The Happening' er en nervepirrende paranoid thriller om en uforklarlig og uomgangelig katastrofe, som truer den mest basale af alle menneskets drifter: selvopholdelsesdriften.

Det kommer som et lyn fra en klar himmel. I løbet af få minutter rammes storre amerikanske byer af en bølge af underlige, isnende uhyggelige dødsfald. Hvad skyldes det? Er det et eller andet nyt terrorangreb, et fejlslagent eksperiment, et djævelsk kemisk våben, et ukontrollabelt virus?

For kemi- og fysiklærer Elliot Moore (Mark Wahlberg) i Philadelphia drejer det sig først og fremmest om at komme væk. Sammen med sin kone Alma (Zooey Deschanel) og sin bedste vens datter (Ashlyn Sanchez) begiver de sig af sted, først med tog, så i bil, til slut til fods. Men snart går det op for dem, at ingen – og intet sted – er uden for fare.

Det er først, da Elliot begynder at fatte den sande natur i det, der lurer derude – og hvad der har udløst denne kraft, som truer menneskehedens fremtid – at han øjner et spinkelt håb om, at hans sårbare lille familie måske vil vare i stand til at undslippe med livet i behold.

Rating star
3.5
/6
Brugerne
Rating star
2.4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere thrillers

Flere science fiction-film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.