Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

The Happytime Murders

The Muppets for voksne! Læs mere
2018
Komedie
91 min
Kan streames på
iTunes SF Anytime Blockbuster Rakuten TV

Komedien 'The Happytime Murders' udspiller sig i en verden, hvor marionetdukker lever side om side med mennesker.

Privatdetektiven Phil Philips prøver at leve en tilbagetrukket tilværelse, men han bliver blandet ind i en brutal sag, da en seriemorder begynder at dræbe rollebesætningen fra den berømte 80'er dukke-serie The Happytime Gang, heriblandt Phils egen bror.

Den blå dukke må derfor, noget modvilligt, slå sig sammen med sin gamle politi-partner Edwards for at komme til bunds i sagen og stoppe mordene.

Instruktøren er søn af The Muppets-skaberen Jim Henson og har selv tidligere stået bag bl.a. Muppets Juleeventyr. I rollen som Phil Philips ses således også en rutineret Muppet-dukkefører i form af Bill Barretta, kendt for bl.a. figuren Pepe the King Prawn.

'The Happytime Murders' er, i stil med Peter Jacksons groteske dukke-film 'Meet the Feebles', en blanding af barnagtige figurer sat i en meget voksen, brutal og humoristisk virkelighed. (copyright: kino.dk)

Rating star
3.3
/6
Brugerne
Rating star
2.7
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere komedier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.