Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Hatching

Finsk coming-of-age gys Læs mere
2022
Gyser
86 min
Kan streames på
Viaplay Rent & Buy Blockbuster Rakuten TV

Gyseren 'Hatching' handler om en på overfladen idyllisk familie. Alt skinner her i det lille hjem, hvor moren blogger om deres perfekte liv, mens faren smiler og deres to børn leger.

Idyllen varer dog ikke ved. For da den 12-årige datter en dag finder et mystisk æg i skoven, bliver det starten på en grum rejse ind i uhyggen for familien.

Datteren tager ægget med hjem, hvor hun gemmer det for sin familie. Til hendes overraskelse vokser det lille æg sig større dag for dag. Men hvad mon gemmer sig inde bag æggeskallen?

Gyserfilmen blander det groteske og bizarre med usunde familiedynamikker i en fortælling, der byder på sin del af ubehagelige overraskelser, hvor datteren bare forsøger at gøre sin dominerende mor glad.

'Hatching' er et finsk gys, der i hænderne på den spillefilmsdebuterende instruktør Hanna Bergholm også får tilføjet sort humor og satirisk bid. Ikke ulig nyere nordiske film som De uskyldige, Lamb og Speak No Evil. (copyright: kino.dk)

Rating star
3.9
/6
Brugerne
Rating star
3.8
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere gyserfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.