Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

The Heartbreak Kid

Ben Stillers første film med Farrelly-brødrene siden 'There's Something About Mary' Læs mere
2007
Komedie
116 min
Kan streames på
SF Anytime iTunes Blockbuster

På tredjedagen af sin bryllupsrejse tror Eddie Cantrow (Ben Stiller) endelig, at han har fundet sit livs kærlighed. Desværre er det ikke hans kone!

Eddie har rundet de 40 uden at finde kærligheden, så da tilfældet bringer ham sammen med smukke Lila, kan han dårligt tro sit held. Det bliver til en kort romance, et hurtigt bryllup og så af sted på bryllupsrejse.

Men de er ikke kommet langt, før Eddie opdager, at han egentlig ikke ved ret meget om Lila, og han må erkende, at hendes charmerende træk også kan være ret anstrengende. Hun er med andre ord helt anderledes end den ligefremme og søde Miranda, som han møder i baren, mens Lila har låst sig inde på værelset for at pleje en solskoldning. Og så fører det ene til det andet, mens Eddie febrilsk prøver at holde flere bolde i luften på en gang...

Brødrene Bobby og Peter Farrelly kaster (endnu engang) Ben Stiller ud i jagten på den store kærlighed og kaster så mange forhindringer som muligt i vejen for ham.

Filmen er en genindspilning af 'The Heartbreak Kid' fra 1972 med Cybill Shepherd.

Rating star
3.5
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere komedier

Flere romantiske film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.