Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Heaven's Gate

''Heaven's Gate' foregår i 1870, hvor de to venner Jim Averill og Bill Irvine fejrer deres eksamen fra Harvard med pomp og pragt. Tyve år senere er rigmandssønnen Jim sherif i Johnson County i Wyoming. Den alkoholiserede Bill har derimod sluttet sig til en forening af kvægfarmere, der bekæmper det stigende antal nybyggere, som slår sig ned i Johnson County. Med det formål at drive tilflytterne helt ud af området, opstiller kvægbaronerne en liste med 125 navne og hyrer lejemordere, herunder Nathan Champion, til at udrydde personerne på listen.

Både Nathan og Jim har et forhold til den indtagende bordelejer Ella Watson (Huppert), som er med på dødslisten. 'Heaven's Gate' er fuld af smukke, storslåede totalbilleder og flot koreograferede sekvenser som f.ek. rulleskøjte-dansefesten blandt nybyggerne og det endelige blodige opgør mellem småbønderne og kvægbaronerne.
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.