Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Heli

Ung kærlighed og kokain Læs mere
2014
Drama
105 min
Kan streames på
Blockbuster

Filmen 'Heli' handler om Beto, der er under uddannelse som politikadet og kæreste med Estela, som bor i hendes brors hus. Gang på gang prøver Beto at overtale Estela til at dyrke sex, men hun afviser ham af frygt for at blive gravid.

Han foreslår derfor, at de stikker af og bliver gift, men for at finansiere deres fælles fremtid beslutter Beto sig for at stjæle beslaglagt kokain og gemme det hjemme hos Estela og hendes storebror, Heli. En plan der snart løber løbsk og får fatale konsekvenser.

Instruktøren Amat Escalante modtog sidste år prisen for bedste instruktør på Cannes-festivalen for sit rystende portræt af et yderst voldeligt Mexico.

Filmen var også nomineret til hovedprisen og er bl.a. blevet rost for sin rå realisme, der bl.a. skyldes de debuterende skuespillere Armando Espitia, Andrea Vergara, Linda González og Juan Eduardo Palacios. Hæderen betød også, at ’Heli’ blev indstillet som Mexicos Oscar-kandidat ved årets uddeling. (copyright: kino.dk)

Rating star
3.6
/6
Brugerne
Rating star
4.8
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.