Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Helt sikkert... måske

Tre forhold. Tre katastrofer - Ny komedie fra folkene bag 'Love Actually' og 'Bridget Jones' Diary' Læs mere
2008
Drama
112 min
Kan streames på
Blockbuster

'Helt sikkert... måske' følger Will Hayes (Ryan Reynolds), en far et sted i 30’erne, som står midt i en skilsmisse og hans 10-årige datter Maya vil vide hvordan hendes forældre mødte hinanden.

Wills historie begynder i 1992, hvor han som ung politiker flytter fra Wisconsin til New York og hans romantiske forhold til tre kvinder, og han forsøger uden held at gøre historien så børnevenlig så muligt og ændrer navne på de tre kvinder, så Maya bliver nødt til at gætte, hvem hendes far giftede sig med.

Er hendes mor Wills collegekæreste, den trofaste nabopige Emily (Elizabeth Banks)? Eller er det Wills bedste veninde og betroede, April (Isla Fisher)? Eller måske er det den ambitiøse journalist Summer (Rachel Weisz)?

Maya får efterhånden lagt brikkerne i sin fars romantiske puslespil og hun begynder at forstå, at kærligheden ikke er så let at finde ud af.

'Helt sikkert... måske' (Definitely, Maybe) er forårets helt store romantiske komedie.

Rating star
4.1
/6
Brugerne
Rating star
3.6
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere komedier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.