Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Hercules

The Rock er Hercules Læs mere
2014
Action
98 min
Kan streames på
SF Anytime iTunes Blockbuster

I filmen 'Hercules' har halvguden Hercules har netop overstået sine 12 legendariske prøvelser, men nu vender den arrogante kriger ryggen til sin far, Zeus, og de andre olympiske guder.

I stedet lever han for at kæmpe blodige kampe. Ene og alene for pengene og berømmelsens skyld. Men da gruppen bliver hyret af kongen af Thrace til at træne hans hær, må Hercules se sin uslukkelige blodtørst i øjnene for at redde verden fra tyranni. 

Action-eventyret er det nyeste skud på stammen af fortolkninger af den græske sagnfigur Hercules, der meget passende spilles af muskelbundet Dwayne "The Rock" Johnson, som har trænet endnu mere, end han plejer. Han går dermed i fodsporene på action-kollegaen Arnold Schwarzenegger, der som ung portrætterede helten i kultkomedien ’Hercules in New York’ (1970).

Selv Disney har bidraget med en animeret version i 1997. Den nyeste udgave er instrueret af Brett Ratner, som er kendt for de tre Rush Hour-film (1998-2007) og X-Men: The Last Stand (2006). (copyright: kino.dk)

Rating star
3.7
/6
Brugerne
Rating star
3.6
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere actionfilm

Flere adventure-film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.