Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Hil, Cæsar!

Komedie af Coen-brødrene Læs mere
2016
Komedie
100 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster iTunes Rakuten TV

Komedien 'Hil, Cæsar!' foregår på et Hollywood-studie i 1950erne. Eddie Mannix er filmselskabets mand, når der skal ordnes forskellige problemer, og der er brug for hans hjælp, da den episke kæmpesatsning af en film om Jesu liv pludselig står uden sin stjerne, Baird Whitlock.

Hurtigt viser det sig, at den elskede skuespiller er blevet kidnappet af nogle ret usædvanlige typer. Situationen bliver ikke lettere af, at Mannix er omgivet af nysgerrige journalister, talentløse western-skuespillere og utilfredse musicalstjerner.

'Hil, Cæsar!' er instrueret af Coen-brødrene og befinder sig i kategori med deres komedier som The Big Lebowski, Intolerable Cruelty og Burn After Reading. Filmen indeholder adskillige Coen-specialiteter, bl.a. en mand i problemer til op over begge ører, skæve karakterer og ikke mindst en gennemgribende kærlighed til filmmediet.

Velkendte navne, der tidligere har ageret foran kameraet hos de Oscar-vindende brødre, præger den velvoksne rolleliste, hvoraf Josh Brolin og George Clooney er de mest fremtrædende. Kig i øvrigt efter Scarlett Johansson, Channing Tatum, Ralph Fiennes og Tilda Swinton i mindre biroller. (copyright: kino.dk)

Rating star
3.8
/6
Brugerne
Rating star
3.7
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere komedier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.