Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set
Hittocrate' er et moderne fransk drama lagt i komiske folder. Man er ikke I tvivl om, at instruktør Thomas Lilti trækker på sine egne erfaringer som læge, og titlen relaterer sig til den hippokratiske ed, der også danner grundlag for det danske lægeløfte.

Filmen gengiver aspekter af det franske sygehusvæsen, som offentligheden ellers aldrig præsenteres: Både livet inden for indenfor hospitalsmurene og i hovederne på de ansatte. Filmen handler om den unge Benjamin, der starter på et hospital i Paris som læge, men som allerede har et fortrin, idet hans far arbejder på hospitalet.

I kontrast til Benjamin står lægen Abdel, der har mange års erfaring som læge, men som grundet sin udenlandske herkomst kun får små opgaver.

Da Benjamin laver en fatal fejl, der koster hjemløs fulderik livet, får de øverstbefalende hurtigt dækket over Benjamins fejl. Benjamin selv glider lidt for fornøjet med på løgnene.
Rating star
1.5
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.