Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Hitman: Agent 47

Genfortolkning af computerspillet Læs mere
2015
Action
96 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster Disney+ Rakuten TV

I 'Hitman: Agent 47' er titelkarakteren den seneste i rækken af genetisk skabte lejemordere, der blot er opkaldt efter de sidste to tal tatoveret i nakken.

Agenterne er mennesker overlegne i styrke, hurtighed og intelligens, men 47 kommer alligevel på en vanskelig opgave, da han skal eliminere vigtige folk fra en kæmpemæssig virksomhed, der har kendskab til hemmeligheden bag hans herkomst.

Sammen med en ung kvinde begiver Agent 47 sig ud på en farefuld opgave, der får konsekvenser for dem begge.

Actionfilmen er baseret på computerspilserien 'Hitman', der i år nåede op på sit syvende kapitel. IO Interactives populære univers blev første gang filmatiseret i 2007, hvilket ikke bød på den forventede succes. Den nye film er derfor ikke nogen efterfølger, men en genfortolkning af spillet.

Rupert Friend, kendt fra periodedramaet The Young Victoria og tv-serien 'Homeland', spiller den skaldede Agent 47, mens Zachary Quinto (Spock i de nye Star Trek-film) indtager skurkerollen.

'Hitman: Agent 47' instrueres af debutanten Aleksander Bach. (copyright: kino.dk)

Rating star
3.9
/6
Brugerne
Rating star
2.2
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere actionfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.