Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Hjemsøgt

Nogle hændelser kan ikke forklares Læs mere
2009
Gyser
102 min
Kan streames på
SF Anytime iTunes Blockbuster
I 'Hjemsøgt - The Haunting in Connecticut' er familien Campbell er i en desperat situation, fordi teenagesønnen Matt lider af kræft og der er langt til hospitalet.

Sara er en handlekraftig kvinde, så hun finder et billigt hus, hun kan leje i nærheden. Men lader være med at fortælle resten af familien, hvorfor lejen er så lav. Det finder den syge Matt imidlertid snart ud af!

Først finder de gamle billeder af folk, der tager afsked med deres afdøde, så begynder de at høre lyde og Matt begynder at opleve mærkelige ting; uhyggelige drømme og syner ved højlys dag.

En dag lykkes det ham at åbne en dør ind til et kammer, de ikke kendte til, og det afslører et balsameringsværksted. Familien Campbell er flyttet ind i en gammel bedemandsforretning, og Matt bliver mere og mere overbevist om, at ikke alle de afdøde er flyttet ud igen.

”Hjemsøgt - The Haunting in Connecticut” er baseret på den sande historie om en familie, der på egen krop oplevede, at uhyret under sengen ikke altid kun er en skræmmehistorie for små børn.

Rating star
4.3
/6
Brugerne
Rating star
2.8
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere gyserfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.