Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Hjertelandet

Fra Thailand til Thy Læs mere
2018
Dokumentar
90 min
Kan streames på
Blockbuster

Den danske dokumentarfilm 'Hjertelandet' foregår i Thy i Nordvestjylland. Her bor over 900 thaikvinder, der alle er gift med danske mænd.

Det hele startede for 25 år siden, hvor Sommai - en tidligere sexarbejder fra Thailand - blev gift med den lokale jyde Niels. Hun har siden da hjulpet adskillige kvinder fra sit hjemland til Danmark for at blive gift og skabe sig et nyt liv.

Dokumentarfilmen følger nogle af disse par gennem mere end 10 år (2006 til 2017), hvor håbefulde thaikvinder, der søger en bedre fremtid, slår sig ned i dette tyndt befolkede område i Jylland med deres danske mænd, som ellers levede i ensomhed.

'Hjertelandet' er på den måde også en universel fortælling, der undersøger og tager fat på evigt gyldige emner som kærlighed og romantik, videre til drømme kontra hverdag samt familie og forhold.

Janus Metz og hans hustru Sine Plambech, der er antropolog, har sammen både instrueret og skrevet filmen, der forløber over en 10-årig periode. Metz har tidligere instrueret den succesfulde dokumentar Armadillo samt tennisdramaet Borg.

Rating star
4.7
/6
Brugerne
Rating star
5
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dokumentarfilm

Flere danske film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.