Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Hjertestart

Kan man fortryde en adoption? Læs mere
2018
Drama
102 min

Filmen 'Hjertestart' handler om den norske mand Kjetil, der efter at have mistet sin kone sidder tilbage med en kæmpe tabubelagt livskrise.

Før hendes død adopterede parret nemlig en lille dreng fra Colombia ved navn Daniel, men pga. Kjetils travle karriere nåede han aldrig at vokse sig ind i faderrollen. Og nu hvor de to er alene, er forholdet mellem far og søn kun blevet værre.

Desperat bestemmer Kjetil sig nu for at tage sønnen med til Colombia, finde drengens biologiske mor og i sidste ende efterlade ham. 

'Hjertestart' er et drama, der tør kigge på et yderst tabubelagt emne, nemlig manglende følelser hos en forældre. Filmen kan desuden minde om den danske Rosa Morena i sin blanding af det skandinaviske og eksotiske verdenssyn. 

Rollen som Kjetil spilles af Kristoffer Joner, der også havde hovedrollen i Norges første katastofefilm, Bølgen, der snart får en efterfølger i filmen Skjelvet. (copyright: kino.dk)

Rating star
3.7
/6
Brugerne
Rating star
3.5
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.