Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Høj af kærlighed

Fransk romantik Læs mere
2016
Komedie
98 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster Grand Hjemmebio

Den franske film 'Høj af kærlighed' handler om Diane, der er succesrig advokat, men har været skilt i tre år.

Da hun en dag tager sin mobiltelefon, bliver hun ringet op af Alexandre, der har fundet den. De aftaler at mødes, men Diane står over for en overraskelse, idet Alexandre viser sig kun at være 116 cm høj.

Diane, der bliver tiltrukket af hans charmerende og givende adfærd, må samtidig kæmpe med omverdenens fordomme og sine egne modstridende holdninger for at kunne lade sig hengive.

'Høj af kærlighed' er en romantisk komedie i den franske tradition, der også tæller Anonyme romantikere og Chinese Puzzle. Filmen lægger dog et lag ovenpå den klassiske mand-og-kvinde-mødes-og-sød-musik-opstår-historie ved at inddrage noget så banalt som højde, der viser sig at have en temmelig stor betydning for den ellers konventionsbundne genre.

Hovedrollerne spilles af Jean Dujardin, som vandt en Oscar for sin suveræne præstation i The Artist, og Virginie Efira, som er bedst kendt for en række fransksprogede komedier, der ikke har været vist herhjemme. Dujardin er i øvrigt af normal højde, så brug af perspektiv og computereffekter har gjort skuespilleren mindre i 'Høj af kærlighed'. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.2
/6
Brugerne
Rating star
3.5
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere komedier

Flere romantiske film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.